shopping-bag 0
Artikujt : 0
Totali : L
Shiko Shportën Kasa

Abonime

Anëtar Nderi

10,000 L / Viti
  • Marrja e lajmeve më të fundit rreth klubit.
  • Mundësia për të parë direkt të gjitha ndeshjet e kampionatit të ekipit të parë dhe ekipeve të moshave.
  • 10% zbritje për blerjet në dyqanin online të Labëria FC.

Abonent Ndeshjeje

300 L
  • Marrja e lajmeve më të fundit rreth klubit.
  • Mundësia për të parë direkt një ndeshje të ekipit të parë ose të ekipeve të moshave.

Mbështetës i Klubit

L / Ndeshje
  • Marrja e lajmeve më të fundit.
  • 10% zbritje për blerjet në dyqanin online të Labëria FC.