shopping-bag 0
Artikujt : 0
Totali : L
Shiko Shportën Kasa

Historia

Klubi i Futbollit Laberia eshte krijuar ne vitin 2011 nga nje grup te rinjsh te komunitetit shqiptare ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Ne vitin 2019, Laberia FC u rregjistrua zyrtarisht si klub prane Federates Shqiptare te Futbollit dhe mori pjese me sukses ne kampionatin e kategorine e trete ne fund te se cilit Laberia FC u kurorezua kampion dhe fitoi te drejten per te luajtur ne kategorine e dyte.

Trofete:

  • Kampion i Kategorise se Trete (2020)